søndag 15. juli 2012

Hjemme søndag.

Fikk sove til kl 9 i dag og ble vekt av en hund som kom løpende opp trappa og hoppet rett opp i sengen. La seg så lang hun var for så å nusse mammaen sin. Var ikke annet å gjøre enn å stå opp.
Kjæresten hadde da vært oppe i mange timer, vasket hus, støvsugd og ryddet rundt. Vi gikk ut å vasket alle tre bilene så nå er den rene og pene og klare for ferie.
Flinke kjæresten.
Da vi akkurat var ferige med dem kom det ett voldsomt regnvær så det var bare å rydde opp for å løpe inn. Vi fikk så voldsomt lyst på vafler så da laget vi det, ringte guttene som ikke var hjemme slik at de også fikk. De forsvant like fort utigjen etter de hadde spist så det ble til at kjærsten og jeg tok ett par omganger med yatzy:-)
Vaffel oppskrifeten som jeg brukte i dag var denne:
100g smør
5 stk egg
2 dl sukker
3 dl lettrømme
5 dl melk
5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
0.5 ts salt(jeg brukte havsalt som jeg kverner)
1 ts malt kardemomme

Kan virkelig anbefales!!
     


Kan nesten ikke bli mere kos enn dette.
Har blitt ferdig med veggen som er bak kjøkken sengen, fått inn ting i rammen.
Er veldig fornøyd nå, eneste er at vi har bestemt oss for å male veggene på kjøkkenet, passet ikke helt inn etter at det ble så mye grått her inne. Har ikke vært malt på mange år så greit å få byttet på:-)



Nå er det straks middag og spille kveld sammen med ungene.. Ikke ofte at unger synes det er greit å sitte rundt ett bor å spille. Så gleder meg til en ordentlig kosekveld med familien min.

Får avslutte med noen bilder av lille frøken Babe<3

Ikke den beste kvaliteten på bildene da hu ikke har tid til å ligge stille når hun blir tatt bilde av.
Ønsker alle en fin søndags kveld.
Vicky






2 kommentarer:

  1. Men jisses, har ni TRE bilar?! =) Gott att få de rena kan jag tänka mig! Ååhhh så sugen jag blev på våfflor! Har inget våffeljärn men det får jag ta skriva upp på shoppinglistan! Så du pysslar och står i, ramen blev riktigt fin och du är verkligen kreativ =) Hoppas ni får en riktigt mysig dag och kväll tillsammans med familjen, verkligen härligt att bara kunna sitta runt ett bort och umgås och ha roligt tillsammans.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har en bil, Thore har en privat og en firma bil, så derfor det blir tre biler:) Ja det må du virkelig få kjøpt deg, er jo så utrolig godt.
      Vi hadde en så utrolig koselig kveld med spill og godis:)))
      Klem

      Slett